Informace o nás

  • Výroba sterilovaných jídel v plechových konzervách s mimální trvanlivost 3 roky

  • Výroba speciálních masových konzerv DE-LUX s minimální trvanlivosti 3 roky

  • Zakázková výroba potravin upravených steriliza

DOVAST - profesinál ve výrobě jídel na cesty a dovolenou

Naše sterilované výrobky a masové konzervy De Lux používají cestovní kanceláře, které upřednostňují hlavně kvalitu stravování na svých poznávacích a pobytových zájezdech.

Jsme specialisté na výrobu kvalitních domacích jídel s dlouhodobou trvanlivostí. Vyrábíme prvotřídní hotová domácí sterilované jídla v klasickém plechu a masové konzervy De Lux v klasickém nerozbitném plechu pro cestovatele,dovolenkáře, expediční cesty a pro ty, kteří se chtějí kvalitně a rychle na cestách najíst.

Historie firmy

Naše společnost DOVAST s.r.o. byla zapsána do obchodního rejstříku v červenci roku 2010 a od počátku své činnosti na trhu cestovního ruchu a gastronomie se specializuje na výrobu jídel s dlouhodobou trvanlivostí a masové konzervy De Lux na expediční výpravy a kvalitní outdoorové stravování

Prvopočátky této výroby a společnosti sahají až do poloviny devadesátých let, kdy součastní majitelé této firmy začali jako fyzické osoby jezdit s nejrůznějšími cestovními kancelářemi jako kuchaři a stewardi po celé Evropě a znají problematiku kvalitní přípravy jídel na cestách pro větší množství strávníků na zájezdech

Toto se nyní stalo velkou devízou při výrobě sterilovaných jídel s dlouhodobou trvanlivostí, jelikož víme, jak a kde po celém světě se naše masové konzervy De Lux a sterilovaná jídla chovají v různých povětrnostních podmínkách. ( Známe problematiku přípravy jídel i z druhé strany, niko-li pouze ze strany českého výrobce, který neměl nikdy možnost jídla na zájezdech připravovat ) Tudíž kvalitativně jsou naše jídla s dlouhodobou trvanlivostí výrazně jinde než u prosté sériové tovární výroby. Sterilizační a obalový materiál našich výrobků je nejkavalitnější na českém trhu co se týče pevnosti a nerozbitnosti v zátěžových podmínkách terénu.

Tým společnosti DOVAST s.r.o.

Dana Dosoudilová Drtinová zakladatelka společnosti marketing@chlazenajidla.cz

Majitelka společnosti a dlouholetá pracovnice v cestovním ruchu

( provoz kanceláře, finanční řízení, pokladní, expedice zásilek a ekonomka firmy )

Hynek Dosoudil zakladatal společnosti masovekonzervy@seznam.cz 

Dlouholetý steward a kuchař na zájezdech nejrůznější českých cestovních kanceláří

( jednatel společnosti, výkonný ředitel, manažér společnosti, šéfkuchař konzervárny )


Libor Vaněk  Šefkuchař konzervárny

Dlouholetý steward a kuchař na zájezdech nejrůznější českých cestovních kanceláří.

Účastník dvou ročníků ralye DAKAR v Jížní Americe, kde vařil pro české týmy. 




 

Novinky

V této rubrice nejsou žádné články.

Anketa

Líbí se Vám náš informační web?

Celkový počet hlasů: 331