Informace o nás

  • Výroba sterilovaných jídel v plechových konzervách s mimální trvanlivost 3 roky

  • Výroba speciálních masových konzerv DE-LUX s minimální trvanlivosti 3 roky

  • Zakázková výroba potravin upravených steriliza

DOVAST - profesinál ve výrobě jídel na cesty a dovolenou

Naše sterilované výrobky a masové konzervy De Lux používají cestovní kanceláře, které upřednostňují hlavně kvalitu stravování na svých poznávacích a pobytových zájezdech.

Jsme specialisté na výrobu kvalitních domacích jídel s dlouhodobou trvanlivostí. Vyrábíme prvotřídní hotová domácí sterilované jídla v klasickém plechu a masové konzervy De Lux v klasickém nerozbitném plechu pro cestovatele,dovolenkáře, expediční cesty a pro ty, kteří se chtějí kvalitně a rychle na cestách najíst.

Historie firmy

Naše společnost DOVAST s.r.o. byla zapsána do obchodního rejstříku v červenci roku 2010 a od počátku své činnosti na trhu cestovního ruchu a gastronomie se specializuje na výrobu jídel s dlouhodobou trvanlivostí a masové konzervy De Lux na expediční výpravy a kvalitní outdoorové stravování

Prvopočátky této výroby a společnosti sahají až do poloviny devadesátých let, kdy součastní majitelé této firmy začali jako fyzické osoby jezdit s nejrůznějšími cestovními kancelářemi jako kuchaři a stewardi po celé Evropě a znají problematiku kvalitní přípravy jídel na cestách pro větší množství strávníků na zájezdech

Toto se nyní stalo velkou devízou při výrobě sterilovaných jídel s dlouhodobou trvanlivostí, jelikož víme, jak a kde po celém světě se naše masové konzervy De Lux a sterilovaná jídla chovají v různých povětrnostních podmínkách. ( Známe problematiku přípravy jídel i z druhé strany, niko-li pouze ze strany českého výrobce, který neměl nikdy možnost jídla na zájezdech připravovat ) Tudíž kvalitativně jsou naše jídla s dlouhodobou trvanlivostí výrazně jinde než u prosté sériové tovární výroby. Sterilizační a obalový materiál našich výrobků je nejkavalitnější na českém trhu co se týče pevnosti a nerozbitnosti v zátěžových podmínkách terénu.

Tým společnosti Dovast

Dana Dosoudilová Drtinová zakladatelka společnosti marketing@chlazenajidla.cz

Majitelka společnosti a dlouholetá pracovnice v cestovním ruchu

( provoz výdejní kanceláře, finanční řízení, pokladní a ekonomka firmy )

Hynek Dosoudil, zakladatal a jednatel společnosti, majitel firmy

Dlouholetý steward a kuchař na zájezdech českých cestovních kanceláří od roku 1997 do r. 2017 s CK Busturist Hradec Králové, CK Poznání Pardubice, CK Travel Club ČSAD Tišnov, CK Periscope Skandinávie Brno a mnoho dalších.

( vedoucí provozu výroby, manažér konzervárny, webmaster eshopu firmy )


 

 

Libor Vaněk : Šefkuchař konzervárny

Dlouholetý steward a kuchař na zájezdech nejrůznější českých cestovních kanceláří. V naší firmě se střídavými starty od prvopočátků.

Účastník posledních 3. ročníků rallye DAKAR v Jížní Americe, kde vařil pro české týmy Martina Prokopa a Tater týmu Buggyra racing

 

Tereza Hajnyšová:  Vedoucí expedice eshopu

( komunikace se zákazníky, řízení a expedice zásilek eshopu a případných reklamací )

Telefon: 608 103 883 email: info@chlazenajidla.cz

 

 

 

 

 

 

 

Účastník posledních 3. ročníků rallye DAKAR v Jížní Americe, kde vařil pro české týmy Martina Prokopa a Tater týmu Buggyra racing



Více zde: https://www.masovekonzervy.cz/tym-spolecnosti-dovast/

Novinky

V této rubrice nejsou žádné články.

Anketa

Líbí se Vám náš informační web?

Celkový počet hlasů: 338